am hranit iepurasii cu lucerna verde a 3 a coasa...porumb grau orz si lucerna uscata si am 2 care s-au balonat si mi au murit ! imi puteti spune care ar fi cauza? sa nu le mai dau lucerna verde asa dintr o data in mijlocul iernii ? sau ....astept un raspuns va rog ca sa nu mi moara si restul !! multumesc
Lun Mar 01, 2010 3:26 pm
banderas
Iepuras
Membru din: Dum Dec 06, 2009 10:08 pm Mesaje: 11 Locaţie: Bihor
Re: un raspuns va rog
Pentru un raspuns corect este necesara descrierea simptomelor bolii.
_________________ http://banderas.sunphoto.ro/
Lun Mar 01, 2010 10:37 pm
flore
Nou Nascut
iepurasii s-au blegit , li s au lasat urechile , nu mai mananca , s-au balonat si au murit in 2 zile ! varsta lor era de 2,5 luni ! nu aveau inca vacinurile facute!
Mar Mar 02, 2010 8:19 am
leinad71
Iepure Junior
Membru din: Mie Ian 20, 2010 11:12 am Mesaje: 36 Locaţie: Tg Jiu
buna ziua lucerna verde e o problema la ce le-ati day de mancare trebuie in primul rand multa multa apa oricum variati mancarea nu numai lucerna si cereale considerate hrana uscata incerceti si varza, morcovi, mere cu respect daniel d
Mar Mar 02, 2010 2:05 pm
flore
Nou Nascut
am inceput acum sa i bag pe mere morcovi si ceva grau cu porumb .....sunt in dubii daca sa le dau lucerna verde........deoarece mi a mai murit unu!
Mie Mar 03, 2010 8:44 am
Tiberiu
Administratorul site-ului
Membru din: Lun Oct 20, 2008 4:22 pm Mesaje: 211 Locaţie: Suceava
Daca lucerna este "verde" , nu e o problema. Daca e depozitata in capita si e un pic mucegaita, atunci avem o problema. Sporii creeaza astfel de balonari.
Va doresc numai bine.
_________________ Inteligenta ma urmareste ... dar eu sunt mai rapid.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum