Forum

Iepuri de Casa

Acum este Dum Sep 05, 2010 6:11 am

Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
 Vanzarea iepurilor crescuti 

Autor Mesaj
Mesaj Re: Vanzarea iepurilor crescuti
te rog sa n-e tii la curent cu detalii despre asociatie. succes!

Mar Dec 29, 2009 11:53 am
Nou Nascut
Nou Nascut

si pana la urma s-a infiintat asociatia ? si daca da niste date de contact, adresa, ceva ?

Sâm Feb 20, 2010 9:15 pm
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului

Locaţie: Suceava
Se pare ca este vorba de o asociatie fantoma.

Toata lumea discuta despre ea , dar nimeni nu o poate vedea.

O masonerie a iepurilor really

Dum Feb 21, 2010 12:38 am
Iepure Junior
Iepure Junior

Locaţie: Satu Mare
More Ovidiu a incercat sa faca o asociatie, dar nu a avut cu cine! Am vorbit cu el si mia spus ca actele au fost facute si ca avea nevoie de min 5 persoane care sa se inscrie, ca sa se poata infinta asociatia. Pe care uni destepti o numesc fantoma. Ca la noi in Ro toata lumea la placinte in fata, dar la razboi inapoi. Din toata ro, nu sau gasit 5 crescatori care sa se inscrie, chiar daca inainte si chiar si acum uni inca mai urla " Ca nu avem asociatie, ca ne trebuie piata de desfacere, ca trebuie sa ne organizam..etc". Dar cu cine sa faci asociatie, cu oameni dinastea care sunt doar buni de gura, cu FATADE, cu pers. care nu exista....

Eventual peste 8-14 ani se va face o asocatie...cand va fi cu cine....cu oameni seriosi,(CRESCATORI ADEVARATI) nu fatade...

Lun Feb 22, 2010 9:39 pm
Nou Nascut
Nou Nascut

Salut. Sunt incepator si vreau sa cresc iepuri de rasa. Am studiat mult pana acum si am ajuns la un punct care m-a impotmolit: piata de desfacere. Am gasit un site care contine o oferta asemanatoare cu cea a lui Stefan din Arad despre care am citit ca nu ar fi un om de incredere. Daca stiti ceva despre situl acesta va rog sa ma anuntati si pe mine http://www.farmland-international.com/iepuri-de-rasa/ . Este vorba despre acelas Stefan? Va multumesc anticipat!

Joi Feb 25, 2010 10:29 pm
Iepure Junior
Iepure Junior

Locaţie: Satu Mare
Eu consider ca esti suficient de destept ca sa iti dai seama ce e teapa si ce nu, stii...ar fi prea frumos sa fie adevarat....oricum faci ce vrei.....

Sâm Feb 27, 2010 9:20 am
Nou Nascut
Nou Nascut

Salut!Această problemă este, de asemenea, cu noi.Există 2-3 abatoare-Silistra,Pleven,dar preţurile nu sunt stabile.1 ani în urmă a fost preţul de € 2/kg.,iar acum este de 1,3 euro.Mulţi oameni au refuzat să rase de iepuri,sau a păstrat pentru nevoi personale.

Sâm Feb 27, 2010 10:32 am
Nou Nascut
Nou Nascut

Stiu ca ar fi prea frumos sa fie adevarat. Din aceasta cauza am vrut sa ma informez.

Eu nu am fost indrumat sau informat de catre nimeni spre aceasta afacere.

Am cules informatii de pe internet si datorita voua mi-am dat seama despre situatia acestei afaceri in Romania.

Am sunat la acel numar de pe site si era vorba despre acel Stefan din Arad despre care am citit multe lucruri.

Nici nu am mai stat sa il intreb daca are vre-un carnet de sanatate pentru iepuri sau sa ii cer datele firmei lui (RO-u si J-u) pentru ca imi era frica de raspuns.

Probabil peste 20 de ani romanii se vor trezi si vor consuma mai multa carne de iepure care este foarte sanatoasa si foarte buna!!

Va multumesc.

Dum Feb 28, 2010 11:22 am
Nou Nascut
Nou Nascut

Salut, despre desfacerea carnii de iepure in viu vreau sa discut si eu , l-am contactat pe acel domn din arad , parca Stefan, un neamt sau austriac, si nu mi sa parut de incredere, dar de d-nul Dascalu din Tg Mures stie cineva ceva , prezinta incredere sau nu?
Astept raspuns pe cristianpurcel@yahoo.com sau 0727496944.
Va multumesc!

Dum Apr 18, 2010 8:25 am
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2