Buna! Ma bucur nespus ca existati si felicitari celui care a avut ideea de a creea forumul acesta. Inainte de a-mi spune doleantele trebuie sa specific ca mi se pare trist ca sunt poze cu iepurasi asa draguti si se expun sfaturi pentru sanatatea si buna intretinere a iepurilor ca apoi sa vad feluri de mancare din iepuri

(, eu fiind cea care nu pune gura, ar fi ca si cum mi-as manca cainele...dar asta e doar o remarca, nu vreau sa imi sara nimeni in cap, pt ca stiu, ca asta e, carnea lor e consumata.
Revenind la mine. Am un iepuras pitic alb cu ochii rosii. Nici copil daca aveam, nu ma chinuia atat. Are probleme cu ochisorii. In continuu se acopera de o mucoasa alba. In acelasi timp a avut si diaree. Eu ii cumpar apa speciala pt iepuri, si 2-3 zile i am dat apa plata. Apoi si salata...si asa au inceput problemele. Diaree si ochi lipiti. De la pet shop mi au dat ceva solutie de pus in apa pt diaree si picaturi pt porumbei, sa ii curete ochii si caile respiratorii...cu mentiunea ca porumbeii au cei mai sensibili ochi si ca produsele lor se pot folosi pt orice animal. De apa nu s-a atins, bineinteles, ca mirosea ciudat de la solutie. I-am bagat pe gat cu forta cu o seringa si am scapat de problema diareei. Ochii in schimb, ma termina. I-am pus solutia aia si am observat ca s-a murdarit la nas. Mi s-a zis ca e normal sa ii curga si nasucu pt ca solutia ii curata tot si ca elimina. Dar ochii nu sunt mai bine. Il spal din 2 in 2 ore dar are o jena sa ii deschida. La veterinar nu m-am dus, sub indrumarea tipului de la pet shop. Mentionez ca locuiesc in Belgia, iar veterinarii, pe langa faptul ca au un program de o ora pe zi si atunci cu programare ( nu ma intrebati de ce, pt ca in mod normal in tarile civilizate se pune mare pret pe animale, cica, dar astia sunt total indiferenti), au si niste scoruri peste 100 de e si mereu mai gaseste cate ceva de controlat. Ca ultima solutie mi s-a propus kanamicina sau ceva solutie oculara pt om. El mananca, ii si dau toate deliciile iepuresti,sa le zic asa, pt ca vreau sa compensez cumva problema cu ochisorii. Nu stiu daca il dor, daca il ustura, as da orice sa scoata macar un sunet sa imi dau seama ce este in sufletul lui. Asa pare ok, ii mai deschide dar numa mijiti si mereu i se pune albeata aia pe care eu rapid o inlatur. Va rog frumos, un sfat, orice, sunt extrem de bine venite. Va multumesc!